Boziu... co wy z tą zatoką????? jak by ją wybudowali to potrzebna będzie przez 2 lata, a przez następne 50 lat będzie zarastać perzem i innym chwastem... wiecie ile kosztuje taka zatoka???? jak za mało płacicie jeszcze podatków, to zgłoście sie do US i dorzućcie trochę do budżetu.
Jak ITD południową obwodnicę Warszawy pomalowała...
Zwiń
X
-
Gdyby kierowcy przestrzegali przepisow...w tym przypadku zakaz ruchu pojazdow ciezarowych,to te stanowiska nie bylyby potrzebne.Zamieszczone przez elpolaccoA bez tych durnych stanowisk ITD na czas remontu nie obyłoby się? Sami przestępcy tam jeżdzą czy jak? :idea: :twisted:
Pomimo tych stanowisk i mandatow...na most Grota wjezdza sporo ciezarowek...norma :szeroki_usmiechTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
zakaz jest od 08 listopada, wiesz ilu zatrzymali??????? dla mnie szok !! rozumiem obcokrajowców (nie rozumieją tablic informacyjnych), ale nasi??? że nie wspomnę o miejscowych !!!Zamieszczone przez elpolaccoA bez tych durnych stanowisk ITD na czas remontu nie obyłoby się? Sami przestępcy tam jeżdzą czy jak? :idea: :twisted:
ruwado, tam jest ograniczenie do 70 km/h więc bez przesady, że ktoś straci życie (pod warunkiem przestrzegania przepisów).If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Codziennie śmigam do Piaseczna i dwa razy dzienne mijam stanowiska ITD przy Powązkach. Na razie tylko raz widziałem by nie stały tam tiry - w zeszły piątek... ale tylko dlatego, że ITD nie robiło kontroli. Moim zdaniem pod kątem organizacji ruchu na czas remontu grota służbą należy się 5tka. Zwiększono priorytet mostu północnego i mimo większego obciążenia z Białołęki/Nowodworów jedzie się teraz lepiej. Tam gdzie były zatory ruch odbywa się płynnie. Ruch na północny jest bez porównania większy, ale w miarę płynny.Zamieszczone przez elpolaccoA bez tych durnych stanowisk ITD na czas remontu nie obyłoby się? Sami przestępcy tam jeżdzą czy jak? :idea: :twisted:Adam
Komentarz
-
-
na temat oznakowania zmian w ruchu na Moście Grota (dojazd i zjazd z estakady) to też można to i owo powiedzieć :twisted:
teraz może już i jest lepiej (nie wiem, jeżdżę teraz przez Północny), ale na początku remontu to była tragedia i to nie jest tylko moje zdanie, ale i mnóstwa innych miejscowych.Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
Komentarz